< Tilbage

Tyveriforsøg i parkeringskælder opgang 426-01-2015 - 21:54

Ubudne gæster i kælderen i opgang 4 - afventer at biler kører ud og når derefter ind i kælderen inden porten går ned!

Onsdag den 14. januar kl. 1938 havde vi uautoriseret indtrængen i vor parkeringskælder (i nr. 2 - 4) af 2 personer, som tilsyneladende var på tyvetogt – de 2 personer smuttede ind af den åbne garageport efter en bils udkørsel. Dog - takket været en årvågen beboer lykkedes det ikke de 2 personer, at få noget ud af deres besøg. Ved forsøg på kontakt til personerne flygtede de ganske simpelt ud af vor ejendom skarpt forfulgt af den årvågne beboer og dennes søn. De formodede tyveknægte slap bort i en ventende stationcar med udenlandske nummerplader (ikke østeuropæisk).

Vi har stærk begrundet mistanke om, at besøget gjaldt tyveri af cykler fra vor cykelkælder - idet selvsamme personer 2 dage tidligere stjal 4 kostbare cykler i parkeringskælderen til nr. 10-12. Dette er blevet verificeret ved gennemsyn/sammenhold af de 2 ejerforeningers video optagelser.

Vi har foretaget en anmeldelse til Politiet vedlagt detaljerede og gode billeder af tyvene  samt beskrivelse af den bortkørende bil etc

Vi skal opfordre alle beboere til i fremtiden at være opmærksomme efter udkørsel fra parkeringskælderen. Om muligt, vent med at køre fra stedet før du har set garageporten gå ned …og være opmærksom på om der er mistænkelige personer i nærheden. Ring til Vagttelefonen : 23231301 eller et bestyrelsesmedlem ved usikkerhed.



 
 


 

 
 

 
 
 
 






  


 

< Tilbage